Home Audio
01 Jan 1970 |

Blog

Gorgeous‬ NOG SPANNENDER!!

Gorgeous‬ NOG SPANNENDER!!

Om ‪#‎Gorgeous‬ NOG SPANNENDER te maken, heeft Luscious-Events Suriname besloten om die avond de leukste dames uit te kiezen voor de poort, voor een upgrade van een normale kaart naar VIP bandje!! Dus als JOUW groep er GORGEOUS uitziet die avond, dames, kan die hele groep lekker feesten in onze VIP ruimte!! This is all for you, ladies!!

admin

August 31st, 2015

No comments

De vijf winnaars van de Gorgeous Selfie actie!

De vijf winnaars van de Gorgeous Selfie actie!

Het is zover. De vijf winnaars van de Gorgeous Selfie actie zijn bekend. Zij krijgen gratis toegang tot het feest en maken samen met alle Gorgeous dames kans op prachtige prijzen. De winnaars zijn: Francisca Jagernath Jennifer Sanmoengin Gail Karijo Chenelva Graanoogst En Gloria Baktawar We zien deze prachtige dames op de 29ste. Gefeliciteerd en tot dan!

admin

April 24th, 2013

No comments

Nog een knallende feature!

Nog een knallende feature!

Nog een knallende feature van Gorgeous door Luscious Events Suriname! Er zal een WiFi hotspot aanwezig zijn op het feest! Dus jullie krijgen de mogelijkheid om al je foto’s en filmpjes te delen met de wereld. Heb jij je kaartje nog niet? Haal deze dan snel voor maar SRD 25 in de voorverkoop. Maak contact voor de VIP beleving. Ook single tickets verkrijgbaar alleen bij […]

admin

March 24th, 2013

2 comments